Golvvård & ytunderhåll

Med rätt golvvård kan vi göra underverk för dina golv, så du slipper renovera dina lokaler. Vi hjälper dig spara tid och pengar!

Bra golvvård ger kostnadseffektiv städning

Moderna och miljövänliga golvvårdstekniker

För en effektiv städning av torra utrymmen så krävs det en välbevarad ytbehandling. För att åstadkomma detta utför vi regelbundet anpassad golvvård.

Vår golvvård består av två delar: grundbehandling och ytunderhåll. Grundbehandlingen anpassas efter material och ytunderhållet anpassas efter slitage. En viktig del av ytunderhållet är high-speed-polering.

Med detta som grund så anpassar vi den traditionella städningen efter kundens behov.

All vår golvvård görs på ett miljövänligt sätt – för det mesta helt utan kemikalier. Och självklart enligt den senaste tekniken inom golvvård.

Våra golvvårdstjänster

Anjas Städservice AB erbjuder professionellt anpassad grundbehandling och underhåll för de flesta olika golvmaterial:

  • Stengolv, marmorgolv, terazzo-golv
  • Linoleum
  • Plastgolv
  • Trägolv

Vi för också en dialog med tillverkarna för de olika golvtyperna som vi behandlar, detta i samråd med Er som kund.  

Fräscha golv utan att renovera – OSD

När vi på Anjas Städservice började ta hand om OSD's lokaler var det tal om att renovera en stor del av kontoren. Efter en besiktning kunde vi konstatera att de inte hade behov av en renovering, det de behövde var en storstädning och golvvård för kontoren.

När de efteråt fick se resultatet insåg de att de sparat otroligt mycket tid och pengar. Golven behövde inte alls bytas utan pengarna kunde i stället användas till andra delar av verksamheten.

 
 
Internetmedia Kommunikationsbyrå AB