Hotellstäd i Åre & Storlien

Med välplanerad lokalvård hjälper vi ditt hotell att spara pengar och samtidigt få mer nöjda hotellgäster och personal.

Lång erfarenhet av hotellstädning

Vi rycker in vid storstädning, personalbrist eller utbildning

Vi på Anjas Städservice kan hjälpa din hotellverksamhet med storstädningar eller när det uppstått akut personalbrist. Vi har goda referenser från flera hotell i Åre som har anlitat oss när de har behövt städpersonal under vintersäsongen.

Vi kan ta hand om hela er städning eller utbilda och avlasta er ordinarie städpersonal.

Som chef kan du alltid ringa oss när du behöver expertis på vissa problemområden på ditt hotell. Vi utbildar er personal inför säsongen och visar vilka arbetsmetoder, maskiner och kemiska medel som bäst passar er verksamhet – vilket ger både nöjda kunder och nöjd personal, och en kostnadseffektiv verksamhet.

Exempel på städtjänster för hotellverksamheter

Vi kan exempelvis hjälpa till med:

  • Rumsstäd
  • Storstäd
  • Fönsterputs
  • Utbildning av ordinarie städpersonal

Referensutlåtande – Trillevallens Högfjällshotell

"Trillevallen är en fjälldestination som ligger i Södra Årefjällen. Vår beläggning är vissa perioder väldigt intensiv och personalkrävande vilket betyder att vi är i stort behov av extra personal inom framförallt städ och avsyning.

Trillevallen har arbetat med Anjas Städservice sedan december 2014 och är oerhört nöjda med samarbetet! Deras personal är snabba, effektiva och måna om att lämna ett bra utfört arbete.

De har även en bred kompentens inom fler områden såsom fönsterputsning, lättare vaktmästarsysslor och mattvätt och har vid fler tillfällen gett oss tips och råd på hur vi kan kostnadseffektivisera vår städavdelning vilket jag uppskattat oerhört som VD. Jag kan varmt rekommendera dem för andra anläggningar!"

Cecilia Lind | VD
Trillevallens Högfjällshotell

 
 
Internetmedia Kommunikationsbyrå AB