Städtjänster med
kunskap & kvalitet

Vi är stolta lokalvårdare med kvalitet, service och miljötänk.

Vi tar ett helhetsgrepp om din fastighet

Städning med personlig kontakt –
så jobbar vi

Varje kundföretag vi möter har sina unika förutsättningar och därför vill vi på Anjas Städservice alltid etablera kontakten och se era lokaler innan vi ger er ett prisförslag. Så här går det vanligen till när vi träffar en ny kund:

  1. Första personlig kontakt med dig som kund
  2. Vi åker ut till er och ser och hör hur era behov ser ut
  3. Vi ger en offert på städning utifrån era behov
  4. Inledande storstädning så vi har en bra grund
  5. Vardaglig lokalvård och underhåll med kvalitet

Vi utvärderar städarbetet med jämna mellanrum och har alltid en personlig kontakt med dig som kund. Vi ger dig goda råd längs vägen – vi delar gärna med oss av våra erfarenheter!

Ett familjeföretag med service och kvalitetskänsla

Anjas Städservice AB grundades i Boden 1987 av Anja Ojala. År 2010 började vi expandera företaget i Åre/Östersund. 

Vi har specialiserat oss på flera olika områden, varav främst kontor, banker och butiker. För att sköta dessa områden har vi byggt upp en stor maskinpark och utbildningsmöjligheter för specifika objekt och underhållskrav. 

Anjas Städservice har också nära kontakt med Mac-serien, som producerar miljöanpassade rengöringsprodukter. Målet för oss är att hela tiden hålla oss ajour och använda oss av nya förbättrade städmetoder för att underhålla era lokaler. Detta har resulterat i att vi nu kan arbeta med metoder som är både miljövänliga och förhindrar slitage. Reportage om Anjas Städservice i Mac-seriens egen tidning "En renare värld".

Familjeföretaget fortsätter och drivs nu av mig, Heidi Hansen och min make Fredic Hansen.

Heidi Hansen
– Stolt lokalvårdare och företagsledare

"Jag har varit med sen unga år i företaget och har alltid tyckt det har varit kul och givande att jobba med människor, både kunder och anställda.

För att kunna ge den bästa servicen måste mina anställda vara stolta och känna att det de gör är värt något – att man kan vara stolt över att vara lokalvårdare. Jag stävar alltid efter att vi alla blir experter på de olika områden som finns inom lokalvård.

Jag är bra på att se behovet du som kund har, redan innan du själv hunnit göra det."

Slå en signal och berätta vad du behöver hjälp med!

Fredric Hansen
– Företagets mångsysslare

"Jag är en mångsysslare, som intresserat mig för mycket och inte varit rädd för att prova olika saker. Genom att jag började jobba redan i grundskolan har jag hunnit med en hel del. Som tredje generationens bagare, har jag erfarenhet ifrån livsmedelsindustrin och är införstådd med hygien och kemhantering. Jag är väldigt intresserad av att utveckla företagets miljötänk och är därför miljöansvarig på företaget. Jag ansvarar även för golvvård och storstädningsuppdragen.

Jag har alltid byggt och fixat saker och har jobbat som hantverkare så inom Anjas Städservice kan jag utföra mindre snickarjobb och annan fastighetsskötsel som du som kund skulle vara i behov av. Jag ser till att din fastighet är i toppform!

Jag, Heidi och våra medarbetare strävar tillsammans mot de mål som alltid har varit grunden till företaget – kvalitet och bästa service."

Kontakta mig gärna!

 
Internetmedia Kommunikationsbyrå AB